avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copia scanata a cartii de munca din baza CPMB cum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copia scanata a cartii de munca din baza CPMB cum poate dovedi vechimea?

Copia scanata a cartii de munca din baza de date a casei de pensii a municipiului Bucuresti care am verificat ca este facuta . oare exista vreo posibilitate de a fi folosita in locul cartii de munca ratacite intre institutii cu ocazia scanarii pentru a dovedi vechimea in munca la iesirea la pensie? La casa de pensiii mi s-a spus categoric NU, Cred ca am citit un comentariu la legea pensiilor pe alt site in care zicea ca trebuie data in judecata CNPP dar numai daca nu poti obtine adeverinte de vechime. Exista vreun precedent?
O seara buna si multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
Cristian Mihailescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Mihailescu , utilizator 21:16, 4 Iulie 2021
Aveti perfecta dreptate, nici o legatura , abia acum imi dau seama ca trebuia sa extrag numai propozitia referitoare la institutie . ma iertati va rog .

Cornel Vasile a scris:

Topicul respectiv cu ce ati postat dvs nu prea au legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua nu mai detin originalul cartii de munca am o copie ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 buna ziua nu mai detin originalul cartii de munca am o copie stampilata conform cu originalul si cu cod bare scanare carte nu pot depune dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensie am primit decizia de pensionare ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 contestare decizie pensionare am primit decizia de pensionare in care nu s-a tinut cont de vechimea din carnetul de munca ci doar din REVISAL am declarat ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)