avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Chestionar de stabilire a rezidentei fiscale.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Chestionar de stabilire a rezidentei fiscale.

Buna ziua,
Am plecat din tara (in Anglia) acum 3 ani pentru a face un master. La timpul respectiv nu am fost constienta ca trebuia sa completez un chestionar de stabilire a rezidentei fiscale. Intre timp, am si obtinut un job si mi-am deschis si firma (deocamdata este inactiva datorita COVID). Intrebarile mele ar fi, ce trebuie sa fac sa rectific situatia si ce riscuri am in momentul de fata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Domiciliu fiscal mady8523 mady8523 Sunt obligată sa completez chestionarul pentru stabilirea rezidenței fiscale dacă sunt plecată din România din 2006( am rezidența in Spania din același ... (vezi toată discuția)
Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)