avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Care este modul de calcul al indemnizației ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Care este modul de calcul al indemnizației ptr concediu ...

Buna ziua,
Care este modul de calcul al indemnizației ptr concediu medical al administratorului fara salariați?

Multumesc respectuos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 17 Iulie 2021
Administratorul are contract de munca?
Nu are cim, doar contract cu CAS
Baza de calcul al indemnizațiilor se determină ca medie a veniturilor asigurate, înscrise în contractul de asigurare, din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 3 salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată, cu excepția persoanelor care optează pentru încheierea contractului de asigurare pentru a beneficia de concedii medicale și indemnizații pentru maternitate, pentru care baza de calcul al indemnizațiilor se determină ca medie a veniturilor asigurate, înscrise în contractul de asigurare, din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in șomaj! bună seara, dacă pe perioada șomajului ... Dumitru67 Dumitru67 Concediu medical in șomaj! Bună seara, dacă pe perioada șomajului am un concediu medical plătit u 75% se plătește 75% din indemnizația de șomaj sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de risc maternal - 6 luni sau 10 luni de cotizare? ada-adutza ada-adutza Indemnizația de risc maternal reprezintă 75 % din media veniturilor lunare ale mamei din ultimele 10 luni sau 6 luni dinaintea solicitării beneficiului? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut ... Crist77 Crist77 Bună ziua. Sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut o intervenție chirurgicala și sunt în concediu medical. Cum se calculează indemnizația? ... (vezi toată discuția)