avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenintare din partea unei firme. In urma unei ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenintare din partea unei firme. In urma unei solicitari pentru ...

Amenintare din partea unei firme.
In urma unei solicitari pentru racordarea la reteaua de gaze am primit un contract pe care l-am semnat (cu operatorul de distributie). Dupa semnarea contractului am fost contactat telefonic de o firma privata sa execute lucrarea. Acestia au venit, au facut masuratori si au intocmit o oferta. Inginerul a spus ca a fost trimis de operatorul de distributie.
Am contactat operatorul de distributie si i-am comunicat faptul ca firma trimisa de ei mi-a facut o oferta mai mare cu 1000% fata de devizul initial.
Operatorul s-a enervat si mi-a transmis "sa am mare grija in modul de exprimare la adresa firmei lor" prin faptul ca am sustinut ca au trimis ei o firma pentru a executa lucrarea.
Eu pot fi tras la raspundere pentru ceva?
De unde a aflat firma respectiva numarul meu de telefon, adresa exacta?
Personal, banuiesc ca un angajat al operatorului isi depasese atributiile legale.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vitalsmart , utilizator 01:03, 17 Iulie 2021
să fiți tras la răspundere pentru ce?
Nu stiu pentru ce pot fi tras la raspundere. Mesajul lor a sunat amenintator si se refereau la afirmatia mea cu trimiterea unei firme sa oferteze lucrarea. Eu am semnat contractul pe legea 18 (unde operatorul plateste conducta stradala) dar firma care a venit mi-a prezentat o oferta in care eu trebuia sa platesc acea conducta stradala.
Operatorul spune ca respecta legea si nu ei au trimis acea firma. (Atunci de unde a aparut?)
Ideea este ca operatorul spune ca eu ii acuz ca au trimis un operator economic sa imi efectueze lucrarea pe banii mei, ceea ce au si facut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2021
vitalsmart, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrigaz sud - racordare peujen peujen Buna ziua, in data de 23.12.2014 am facut o cerere de acces la reteaua de distributie a gazelor naturale, pana aici totul bine,s_au deplasat cei de la ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)