avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutari tuturor, pentru o firma de transport marfuri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutari tuturor, pentru o firma de transport marfuri generale ...

Salutari tuturor pentru o firma de transport marfuri generale SRL ce impozite (sume/ă)se platesc/plateste la stat ?? Și cum lunar ,trimestrial sau anual.
1)De exp cu 2 angajati - contabilu si manageru?? Care sunt taxele pentru firma si pentru angajații ?
2)eu ca propietarul firmei din lipsa de personal ( șofer/ii) pot fi eu propiul angajat in propia firma si sa pot conduce camionu ??(de exp TUR- RETUR) sau chiar numai comunitate si sa vin la 2-3luni acasa se poate face asa ceva da sau nu?
Și daca DA cum trebuie sa procedez ?
Și daca NU dece nu ?Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 22 Iulie 2021
Condițiile de creditare numai o banca le poate ști.
Asadar pentru informați ar fi mai indicat sa merg la cîteva banci sa ma înteresez daca pot sa fac un credit pe firma nou înfintata fara activitate pentru a achizitiona un camion (cap tractor) si sal bag ca girant ca sami platesc rata/creditul pe care o sal obtin din banca (doar daca se poate)? Multumesc!
Intr-adevar, institutiile bancare sunt cele mai in masura sa va dea un raspuns pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un camion (cap tractor) ca persoana fizica. V2000 V2000 Buna ziua daca am un camion (cap tractor) ca persoana fizica dar nu vreau sa-mi fac firma de transport ! Vreau sa va intreb pe dvs daca pot sa-mi trec ... (vezi toată discuția)
Accident camion fara rca andreimt andreimt Buna seara. In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident rutier in Bulgaria. Am fost dirijat de cineva in timp ce dadeam cu camionul cu spatele ... (vezi toată discuția)
Intrebari de baza pentru administrarea unui srl sau srl-d adi8i adi8i Salut. - O sa obtin venituri din activitati de freelance (web development) si am nevoie sa inregistrez un PFA sau SRL. SRL pare mai convenabil. - O sa ... (vezi toată discuția)