avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren

Buna seara , recent am cumparat un teren .Problema mea e urmatoarea eu m.am inteles cu cel de la care am cumparat o suprafață mai mica fata de ce a iesit in actul de vanzare cumparare , eu am trecut in act o suprafață mai mare fata de ce am stabilit cu fostul proprietar ( el a vorbit cu cei de la cadastru , la notar pentru acte) . Întrebarea mea este , daca el mai poate face ceva in privinta asta .multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
Sandokan20, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:36, 22 Iulie 2021
sa va dea in judecata. Atunci o sa vedeti ce vrea si de ce si veti merge la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate gresit? aliss73 aliss73 Buna seara. Va rog sa ma ajutat in urmatoarea problema. Bunicii mei au facut un act de vanzare cumparare pe o suprafata de 300 metri din curte fara iesire ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in actul de proprietate Laki2000 Laki2000 - Am decis sa cumpar o casa , dar proprietarul nu avea cadastru. Din masuratori, mi-au iesit insa cu 55 mp mai putin decat in titlu (proprietarul imi ... (vezi toată discuția)
Teren dobandit cu acte in regula dar masuratori eronate Caius M Caius M Am cumparat un teren intravilan-curti constructi, inscris in CF inclusiv cu numar Topo si constatat ca suprafata terenului difera cu peste 2% fata de ... (vezi toată discuția)