avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semnătură-manipulare/constrangere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semnătură-manipulare/constrangere

Bună, am de a face cu un polițist ce m-a manipulat/constrâns să semnez un act în defavoarea mea cu scris indescifrabil și fiind grăbit (îmi făceam de mâncare) i-am semnat deși a văzut că încerc 1 min să deslușesc scrisul nu mi-a făcut un rezumat. Nici nu mi-a lăsat nr de tel, nici legitimație nu mi-a oferit, am căutat pe net dar nu găsesc... Ce se poate face de zice legea privind manipularea de a semna ceva în defavoarea persoanei ce semnează ?
Cel mai recent răspuns: Paul981 , utilizator 16:34, 23 Iulie 2021
Nu se intelege ce ati semnat si nici in ce a constat constrangerea.
Cu o zi înainte am primit noul meu dosar de încadrare în grad de handicap permanent. Am dușman pe taică-meu, care mereu încearcă să-mi pună bețe în roate.

Presupun că a fost referitor că nu prea vreau să ies din casă pe călduri de 50°. Așa m-a întrebat domnul polițist "ar trebui să ies din casă zilnic!". Mi-a mai zis ca aș fi făcut o petiție/plângere, dar eu în urma cu 2 luni aprox am facut
iar eu am cerut lămurire la ultimul lor răspuns deci nici vorbă de plângere și nici nu a venit cu petitia/plângerea xerox-ață. De-asemenea telefonul mi urmărit non-stop de taică-meu (atac cibernetic, probabil și clonat, am lag și nu mi se mișcă ok ca înainte).

Ideea e că dacă exista o lege de vine în ajutorul celor ce semnează sub manipulare sau constrângere psihologica sau celor ce nu își dau în totalitate consimțământul la o semnătură-asta e întrebarea!

Precum și pt urmărite spionaj cibernetic există o lege pt că nu stau în partea lui și am peste 30 de ani!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu se intelege ce ati semnat si nici in ce a constat constrangerea.

Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)
Referate manipulatoare ale "organelor judiciare" KLTM KLTM Stiati ca de cativa ani politia de proximitate cerceteaza si cazurile penale? Adica niste unii fara studii serioase de drept isi dau cu parerea si decid ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la ... marian900 marian900 Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am ... (vezi toată discuția)