avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubiri accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubiri accident auto

Buna ziua, ma numesc Adrian si in anul 2019 am fost implicat intr-un accident auto cu mai multe autovehicule. In fata mea doua autoturisme s-au ciocnit, am reusit sa franez si sa opresc masina mea dar din spate m-a lovit un camion si m-a proiectat peste una din masinile care s-au lovit initial. A sosit politia, s-au facut cercetari la fata locului si au fost luate probe de sange. Nu am consumat alcool. Masina mea a fost retinuta la politie, am dat o declaratie scrisa si am fost asigurat ca voi fi contactat pentru noi declaratii. Nu s-a mai intamplat nimic pana in 2020 cand un politist m-a sunat si mi-a spus sa vin sa ridic masina pentru ca nu mai au loc in curte. Cu acest prilej am aflat ca nu s-au terminat cercetarile deoarece nu a fost finalizata expertiza tehnica. Intrebarea mea este daca in acest moment pot solicita despagubiri avand in vedere ca autovehiculul meu este in opinia mea dauna totala. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
Mikegontulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mikegontulescu , utilizator 12:11, 24 Iulie 2021
Puteți deschide dosarul de dăuna, dar știți la care societate de asigurare? Dacă nu sa terminat expertiza, nu cunoașteți pe cel vinovat. Părerea mea este că paguba dumneavoastră va fi suportat de asigurătorul celui care va lovit din spate
Multumesc pentru raspuns! Deci ar trebui sa primesc o instiintare de la politie din care sa rezulte cine se face vinovat?
Da, după finalizarea expertizei veți ști unde să deschideți dosarul de daună.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, alcoolemie 0,8 in aer, cine plateste avariile auto? discover discover Azi noapte , stand la semafor cu o alta mașina in fata care staționa si ea .....am fost lovit din spate de o mașina a cărui șofer era in ... (vezi toată discuția)
Cat poate sta un dosar la politie? cristina bibi cristina bibi Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de ... (vezi toată discuția)
Accident auto bartajudit bartajudit am avut un accident auto. in timp ce circulam cu autoturismul nostru pe un drum cu restrictia depasirea interzisa, cu marcaj longitudinal continu, intr-o ... (vezi toată discuția)