avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa știu și eu am trecut pe roșu 2 ori în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa știu și eu am trecut pe roșu 2 ori în germania eram oprit la ...

Vreau sa știu și eu am trecut pe roșu 2 ori eram oprit la samafor și nu am fost atent m-am uitat la saforul.din stânga mea era verde și am trecut că am crezut că la mine sa făcut era o chieste sus neagra rotunda dar nu am văzut nici un blitz și următoare la.fel acum întrebarea merg toate camerele ? Și ce as putea pății am mai trecut și pe galben dar nu era nimic și asta ar fii a 2 abatere 1 am depășit de 20 și am văzut îmi dă 70 euro amenda și 1 punct sper sa nu îmi ridice carnetul că am nevoie sa ajung la munca
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iulie 2021
Adrian97.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare culoare semafor ady88 ady88 salutari ! acuma cateva luni au schimbat semafoarele vechi cu niste semafoare cu senzori, care determina cat timp sa stea pe rosu/verde. eram obisnuit ca dupa ... (vezi toată discuția)
Retinere permis - trecere pe rosu catalinn008 catalinn008 Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul pe motiv de trecere pe culoarea rosie a semaforului. Am facut stanga in sensul giratoriu de la Universitate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)