avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ...

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera Senatului, modificarea a fost publicata în Monitorul Oficial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 31 Iulie 2021
Copiii sub 3 ani vor fi din nou scutiti de la plata intretinerii doar dupa ce Parlamentul (si Camera Deputatilor) va adopta propunerea legislativa si aceasta va fi publicata in Monitorul Oficial.

Proiect de Lege pentru completarea articolului 82 din Legea nr.196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna . am tot căutat lege și nu găsesc . as dori sa știu ... Andrap98 Andrap98 Buna . Am tot căutat lege și nu găsesc . As dori sa știu de la ce vârsta se trec copiii la cheltuiala la bloc ? Nasc curând și doresc sa știu dacă se ... (vezi toată discuția)
A apărut proiectul de modificare și de completare a legii nr. 196/2018 privind asociațiile de proprietari din românia, inițiat de u.s.r. - așteptăm dezbateri pe această temă flory_mr flory_mr A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. s-a dat cumva vreo lege care spune ca pana la varsta ... adm.borodi adm.borodi Buna ziua. S-a dat cumva vreo lege care spune ca pana la varsta de 3 ani, copiii nu se trec la cheltuielile Asociatiei de Proprietari? (vezi toată discuția)