avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am de plata 356 lei la un executor.Toata suma mi-a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am de plata 356 lei la un executor.Toata suma mi-a fost oprita ...

Am de plata 356 lei la un executor.Toata suma mi-a fost oprita de banca Piraeus exact in primele zile de pandemie ! Totusi casa de pensii opreste in continuare lunar. Am sunat executorul si l- am informat de situatie . Cei 356 lei sunt in banca de 2 ani .La interogarea de sold eu îi vad. Zice ca nu e vina lui ca banca nu a trimis banii la el. Banca zice ca nu poate sa îmi dea banii decat daca executorul deblocheaza . Executorul spune ca dupa ce recupereaza cei 356 lei de la casa de pensii deblocheaza contul meu din banca . Unde sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:58, 6 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)