avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, am un apartament cumparat acum 12 ani. Nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, am un apartament cumparat acum 12 ani. Nu am avut ...

Buna seara, am un apartament cumparat acum 12 ani. Nu am avut apa calda niciodata. Caldura doar in trei ierni. Am intrebat comitetul iar presed. a spus ca sunt tevile deteriorate . Am fost la Radet sect.2 si aici au spus ca asociatia are datorie 733 de mil. Am solicitat o hârtie oficiala dar nu am primit ca nu se da la proprietari ci doar celor ce au contract cu ei. Presedinta neaga ca ar avea blocul aceasta datorie ! Cum procedez sa aflu daca avem sau nu datoria aceasta la Radet ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:53, 4 August 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial adresati cerere oficiala presedintelui de asociatie care detine obligatia legaa sa raspunda in termen de 10 zile
Daca dupa 10 zile presedintele de asociatie nu intelege sa respecte dispozitiile in vigoare si refuza sa raspunda,adresati notificare oficiala presedintelui de asociatie cu obligatia comunicarii situatiei referitoare la existenta debitului declarat de furnizorul RADET -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cine poate să-mi răspundă la citeva nelămuriri ... R-ix R-ix Bună ziua cine poate să-mi răspundă la citeva nelămuriri dacă nu locuiesc într-un ap.de ce sunt băgat la intreținere cu o persoană având in vedere ... (vezi toată discuția)