avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită licitatie publica de vanzare
Discuție deschisă în Executare silită

licitatie publica de vanzare

buna ziua. Doresc sa stiu daca creditorul dintr-o executare silita poate sa participe la vanzarea la licitatie a imobilului debitorului, si il poate adjudeca ? este legal acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:37, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
desigur. cu conditia de mai jos:
(5) Creditorii urmăritori sau intervenienți nu pot să adjudece bunurile oferite spre vânzare la o valoare mai mică de 75% din prețul de pornire a primei licitații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la licitatie executare silita Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am calitatea de creditor, daca solicit a se vinde la licitatie prin executere silita un imobil, pot participa la licitatie ?\\ Daca cei care ... (vezi toată discuția)
Care este pretul minim de vanzare a unui imobil prin executare silita cristap cristap Am un credit ,pe care nu l-am mai putut achita,binenteles girat cu un imobil.Acuma am fost somat la plata si urmeaza executarea silita a acestuia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pret minim vanzare apartament executat silit flipu2k flipu2k Buna ziua, Am cautat discutii vechi pe forum, am citit si legea, dar inca mi-e neclara o situatie cu care am de-a face. Apartamentul unor rude e la vanzare ... (vezi toată discuția)