avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. O întrebare, vă rog, dacă se poate. Nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. O întrebare, vă rog, dacă se poate. Nu am înțeles ...

Bună ziua. O întrebare, vă rog, dacă se poate. Nu am înțeles dacă aceasta sumă( sau o parte din ea) se acordă și personalului medical din cabinetele stomatologice. Menționez că pe perioada stării de urgență, am fost obligați să închidem, trecuți în șomaj tehnic. Nu am beneficiat de nici un spor, înainte și după starea de urgență am luat contact cu pacienți care au avut sau care nu au știut la momentul respectiv că sunt infectați cu coronavirus.
"Acordarea acestui stimulent pentru categoria de personal menţionată anterior se face doar dacă, pe durata stării de urgenţă, angajaţii nu au beneficiat de acest stimulent de risc, prin îndeplinirea altor condiţii cuprinse într-un ordin CNAS emis anterior, însă cu aceeaşi aplicabilitate.

Aceşti angajaţi din sistemul medical vor primi maximum două stimulente de risc, pe perioada stării de urgenţă, unul pentru perioada 16 martie - 14 aprilie, iar celălalt pentru perioada 15 aprilie – 14 mai, indiferent de numărul de zile lucrate în intervalele de timp menţionate."
Mulțumesc



Alte discuții în legătură

Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Stimulent risc covid-spital suport Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Sunt asistent medical și lucrez in spital suport Covid. Împreună cu colegii mei in luna martie am tratat un pacient depistat pozitiv,au luat ... (vezi toată discuția)