avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă fetita mea are 2 ani jumate și am pfa activ cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă fetita mea are 2 ani jumate și am pfa activ cu încasare ...

Dacă fetita mea are 2 ani jumate și am pfa activ cu încasare în luna mai pe pfa, pot depune acte în luna august pentru stimulent de insertie ?chiar dacă nu am mai incasat pe inuie, iulie și restul perioadei pana la împlinirea de 3 ani și pfa ul rămâne activ? Declarația unica este rectificata pe venitul din luna mai, ce este supus impozitului. La pfa se declara venitul pe an și plata impozitului pe an. Ma încadrez pt stimulent? În lege nu este destul de clar. Venituri supuse impozitului sunt, am declarat suma pe Decl unica pe 2021 și trebuie sa plătesc impozit. Are legătură ca încasarea veniturilor sa fi fost făcută după ce depun dosar de stimulent? Este specificat sa ai venituri supuse impozitului în perioada în care te încadrezi pentru stimulent? Perioada fiind care? Intre 2-3 ani, respectiv 3-4 pt handicap sau de la data in care inregistrezi cererea pentru stimulent. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
Hgfd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 13 August 2021
Veti primi de la data in care inregistrati cererea pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la noua lege a stimulentului de insertie LustAna LustAna In legatura cu noua lege a stimulentului de insertie as vrea cateva lamuriri. Fetita mea are 2 ani si 5luni, eu muncesc de 2luni la un alt loc de munca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o altă nelămurire în ceea ce privește stimulentul ... corina1205 corina1205 Bună ziua! Am o altă nelămurire în ceea ce privește stimulentul de inserție... Soțul meu, a beneficiat timp de 1 an si 11 luni, de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii privind acordarea stimulentului de inserție corina1205 corina1205 Bună ziua! Noua lege privind acordarea stimulentului de inserție, in valoare de 1500 Ron/ 650 Ron după caz, se aplică și celor care deja beneficiază de ... (vezi toată discuția)