Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... In 2021 am avut venituri prin PFA până în luna ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

In 2021 am avut venituri prin PFA până în luna august.

Bună ziua. Dacă în 2021 am avut venituri prin PFA până în luna august, iar din septembrie îmi fac SRL, cum se face plata taxelor?

Plătesc 10% pt. PFA raportat la veniturile până în august, respectiv 3% pt. SRL raportat la sept.-dec.?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La pfa veti depune declaratia unica pentru perioada din acest an iar pentru srl sunt alte declaratii pe care le veti depune pe firma. Da, cu acele impozite diferite asa cum ati scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , ma poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea ... Catalin16661 Catalin16661 Buna seara , ma poate ajuta cineva cu un răspuns la următoarea întrebare? Cu licența in drept. ( avocat sau consilier juridic) se poate profesa in ... (vezi toată discuția)
Dacă fetita mea are 2 ani jumate și am pfa activ cu încasare ... Hgfd Hgfd Dacă fetita mea are 2 ani jumate și am pfa activ cu încasare în luna mai pe pfa, pot depune acte în luna august pentru stimulent de insertie ?chiar dacă ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit persoana fizica hightlink hightlink Buna ziua, De ceva vreme caut informatii pe net si intreb contabili insa nu am reusit sa ma lamuresc, sper ca pot primi aici un raspuns clar. Treaba este ... (vezi toată discuția)