avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! As dori sa cumpar o masina, doar ca as vrea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! As dori sa cumpar o masina, doar ca as vrea sa o inscriu ...

Buna ziua! As dori sa cumpar o masina, doar ca as vrea sa o inscriu pe numele unchiului, el avand handicap locomotor de gradul 1. Masina trebuie adaptata pentru persoana cu handicap ? Voi fi scutit de impozit, asigurare? Trebuie sa fiu eu insotitorul legal, al sau ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit masina persoana cu handicap danylory2003 danylory2003 Buna-ziua,anul trecut mi-am achizitionat o masina(mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor cu gradul 1)masina nu este adaptata pentru mine si am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul in baza legii 448 CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, Tatal meu are handicap cu gradul I (este imobilizat intr-un scaun rulant) iar in urma cu 2 ani am cumparat un autovehicul pe care nu l-am putut ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)