avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrerupere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrerupere contract

Buna seara, nu gasesc un model de contract pentru a intrerupe un contract de prestari servicii realizare website.
Clientul a ales sa schimbe colaborarea cu o alta firma la cerintele unui prieten, nu au fost motive de nerespectare a contractului sau alte motive de nerespectare a acestuia, iar apoi a cerut ajutor de la noi pentru alte probleme.
Ma poate ajuta cineva cu un model? sau ce sa ar trebui sacontina cat sa nu ii cer daune si sa incheiem contractul de comun acord?

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2021
Robert - Pană, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:15, 29 August 2021
Nu există contract de întrerupere a altui contract.
Faceți (dvs. sau clientul) notificare de reziliere a primului contract și încheiați unul nou.

Model de notificare de reziliere ar putea fi acesta:

NOTIFICARE

Subscrisa Societatea Comercială ....................., cu sediul în ........, str. .......... nr. ...., bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. ....., sector ...., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ........, având cod fiscal ......., tel./fax .............., reprezentată prin ...................... în calitate de administrator
Către:
Societatea Comercială ....................., cu sediul în ................., str. .......... nr. ...., bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. ....., sector ...., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ................., având cod fiscal ..........., tel./fax .............., reprezentată prin ..................... în calitate de administrator,

Ca urmare a întârzierilor intervenite în derularea contractului, prin prezenta vă notificăm rezilierea contractului de prestări servicii cu nr. ..... din data de ............. .

Data
S.C. ...................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contracte telefonie si internet Didona157 Didona157 Am solicitat rezilierea unui contract de prestări servicii, înainte de termen, pentru că nu mai am locuintă - a fost vîndută - si nu am unde să mai ... (vezi toată discuția)
Notificare de incheiere sau reinnoire contract de prestari servicii carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca un contract a expirat si normal ca numai poate fi prelungit pt ca nu exista nicio clauza care sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comanda a unei opere viitoare george_dtt george_dtt Va salut! Sunt titularul unei Intreprinderi Individuale. Pot incheia contract de comanda a unei opere viitoare (website realizat de colaboratorii mei) cu ... (vezi toată discuția)