avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Președinta asociației ne a anunțat azi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Președinta asociației ne a anunțat azi ca din ...

Bună ziua. Președinta asociației ne a anunțat azi ca din cauza celor restanțieri începând de mâine va sista curățenia și funcționarea liftului pana când toți ceilalți se vor achita . Întrebarea mea este : este legal pt mine care am totul achitat la zi sa nu pot beneficia de lift( locuind la un etaj superior) pt ca ceilalți nu achita ? Cum putem proceda noi ca și proprietarii cu toate plățile la zi sa nu ne lipsească aceste facilități? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Urduban Dumitru , utilizator 15:04, 2 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, clar, varianta "name and shame" este o cale care are rezultate adesea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toți proprietarii trebuie să se implice, să participe la activitățile din asociație, să sprijine comitetul.... altfel, exceptând cazurile deosebite, e ușor să aștepți para mălăiață, să te mulțumești cu comentarii, să te uiți la alții care caută soluții, care se expun vorbelor urâte și bârfei, care își pierd timpul cu treburile asociației....chiar dacă, eventual, primesc o sumă drept recompensă...

Loredana6 a scris:

De acord . Dar în cazul în care ceri detalierea datoriilor și nu o primești? Ceri sa se facă o notificare către cei care au restante și nu se face niciun demers în acest sens . Eu nu îmi doresc sa preiau vreo responsabilitate care nu mi se cuvine însă în calitate de proprietar care achit toate cheltuielile la zi oare nu am voie sa cer niște explicații? Acesta a fost și scopul pt care am scris aici,în speranța că cineva deține mai multe informații legate de procedurile legale, măcar dacă nu se ocupa nimeni sa putem da ceva sfaturi în acest sens către asociația noastră de proprietari . Sa putem face ceva în aceasta situație.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea silită...?!!!? Trebuie procese... durează....așa că mergeți dvs împreună cu o echipă de oameni din bloc la restanțieri și vedeți ce se întâmplă...Succesuri!

laur123 a scris:

gresiti cand spuneti asa ceva. Este vorba de o asociatie de proprietari care NU are dreptul sa pedepseasca proprietarii cu platile la zi pentru a recupera datorii de la cei rau platnici. Nu asa se rezolva asmutind proprietarii unul impotriva celulilalt. Nu ai platit ncio problema EXECUTARE SILITA si gata pentru ca asta e calea legala si morala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari motocion2004 motocion2004 Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Debransare apa anifb03 anifb03 Buna seara, In aceasta seara cand am sosit acasa de la servici am constatat ca nu mai am apa. Am sunat la Compania de apa si mi s-a spus ca Administratorul de ... (vezi toată discuția)