avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Ca și continuitate în câmpul muncii am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Ca și continuitate în câmpul muncii am 1 an și ...

Buna seara! Că și continuitate în câmpul muncii am 1 an și 11 luni, de două luni m-am angajat la Kaufland și am contract determinat primele 3 luni (de probă). Am rămas însărcinată, pot beneficia de acei bani care se dau timp de doi ani pentru concediu de maternitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 2 Septembrie 2021
Care este data prezumata a nasterii?
Martie-aptilie

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct pe RASPUNDE.

2. aprilie/mai 2020 -martie/aprilie 2022 este perioada eligibila pentru CCC.

In acest interval , trebuie sa aveti minim 12 luni realizate venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit. Aveti ?

Daca da, atunci beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Am. Pe perioada 1 octombrie 2020-31 iunie 2021 am lucrat la acea firma iar angajarea la actualul loc de muncă am făcut-o pe 10 iulie 2021 până în prezent doar că m-am gândit că fiind la început și având un contract determinat ar putea să mă da afara la aflarea veștii că sunt însărcinată fiindcă nu mi se par de încredere oamenii de acolo. Exista posibilitatea sa îmi facă ceva pentru a nu-mi plati acea perioadă de doi ani? De curând am făcut nunta și mi-au oferit cele 5 zile de concediu pentru nunta dar au spus că banii care se dau in mod normal nu pot să-mi dea deoarece nu am 6 luni la ei.
1. Nu angajatorul plateste indemnizatia pentru CCC.

2. Din calclul meu, reiese ca beneficiati de indemnizatie.

3. Daca aveti c.i.m. pe durata determinata , atunci acesta va inceta la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat daca nu se va decide prelungirea duratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua concediu pre-post natal /indemnizatie? Alex.b Alex.b Buna ziua, in data de 24 iunie mi s-a incheiat somajul. La acea data eram insarcinata deja in 4 saptamani. Data prezumtiva a nasterii ar fi undeva pe 26 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt insarcinata si as dori sa stiu daca pot beneficia ... Stefanua Stefanua Buna ziua! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil in conditiile in care eu nu mai lucrez din luna martie a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez ... Camelia131 Camelia131 Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului avand in vedere ca eu lucrez la primul angajator ... (vezi toată discuția)