avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniștii cu acordul autorităților
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniștii cu acordul autorităților

Săptămână de săptămână primăria și poliția orașului permite organizarea unor chermeze pe domeniul public sau pe terasele unor cluburi private din mijlocul localității. Decibelii urlă până la 1-2 noaptea fără ca cineva să intervină. Zeci de mii de persoane sunt afectate. Se aplică legea privind tulburarea liniștii publice și în acest caz, care sunt pașii de urmat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
Hobitzi, utilizator

Alte discuții în legătură

Nivelul de decibeli maxim admis synchrronn synchrronn va salut, .. care ar fi nivelul limita decibeli..si ora admisa de lege in care o orchestra poate activa ..vara pe terase descoperite..pe timpul sezonului ... (vezi toată discuția)
Linistea publica Khandra Khandra Buna, Am o scurta intrebare cu privire la mult discutatul si foarte controversatul subiect al linistii publice. Am citit legea si am observat ca ea face ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege 61/1991 - tulburarea linistii ContSters337266 ContSters337266 Buna ziua, In imediata apropiere a blocului unde locuiesc, un club/discoteca tulbura linistea locatarilor cate 2-3 nopti pe saptamana cu ... (vezi toată discuția)