avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o colectie de timbre de care nimeni dintre cei care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o colectie de timbre de care nimeni dintre cei care imi urmeaza ...

Am o colectie de timbre, nu foarte valoroasa, de care nimeni dintre cei care imi urmeaza nu este interesat. As dori sa o pun in vanzare prin intermediul unor site-uri dedicate unor astfel de operatiuni. Sumele de bani rezultate, trebuiesc declarate pentru impozitare?
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2021
interval, utilizator
Cel mai recent răspuns: interval , utilizator 23:37, 6 Septembrie 2021
Ca orice venit si acesta trebuie declarat la ANAF pentru impozitare si taxare.
Eu credeam ca se impoziteaza/taxeaza un venit rezultat ca urmare a desfasurarii une activitati sau a prestarilor de servicii. In cazul meu, faptul ca=mi vand colectia de timbre este ceva ocazional, ca si cum as vinde o haina pentru ca mi-a ramas mica din cauza ca m-am ingrasat.
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2021
interval, utilizator
@interval, exact asa cum credeti dvs este , nu veti plati impozit cum nu platiti nici daca va vindeti masina sau casa ( daca aceasta nu are valoare exagerat de mare, peste 450 mii lei)
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Daca timbrele ar valora peste 450.000 ar fi multi interesati de ele si nu m-ar lasa sa le vand. Sau ar mai astepta un pic ca sa le poata vinde ei. Dar, nu este cazul, Din pacate.
Multumesc, domnule moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare avantaje sub forma dreptului la stock options plan laura_neatu laura_neatu Buna ziua, Cf Codului fiscal (art.55 si art.296^15), avantajele sub forma dreptului la stock options plan, nu sunt taxabile la momentul acordarii si la ... (vezi toată discuția)
Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)