avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme la Telekom ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme la Telekom Vreau sa ajut o doamna de 74 ani care efectiv ...

buna dimineata,
Vreau sa ajut o doamna de 74 ani care efectiv a fost pacalita de cei de la Telekom sa faca abonament la mobil ea fiind la cartela
am intrat pe sit-ul lor sa vad care este formularul de cerere de reziliere si nu reusesc sa imi dau seama ,ca sa nu gresesc,care este ,toate formularele mi se pare ca au o titulaturra ambigua
vreau sa fac la ei intai ,apoi la protectia consumatorului
Un abuz peste masura .L-au facut pentru 2 ani ,de 9 euro,ea abia avand bani sa plateasca tel fix
nu stiu ce o sa rezolv ,dar o sa incerc
Pot sa fac cererea de mana?
Cel mai recent răspuns: ghiumusa , utilizator 07:12, 6 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare, reziliere contract dupa o ora de la semnare gruiaiordan gruiaiordan doresc sa aduc o problema cu vodafone ,am semnat un cntract,ca primarul ,pentru un telefon o cartela,cu prelungire pe doi ani la tableta contractul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizor marius_vlad52 marius_vlad52 În zadar încerc la tf. meu cu abonament sa prind la nr *222 operatoarea pentru a discuta despre rezilierea contractului, nu reusesc. Puteţi sa-mi spuneţi ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)