avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reglementare discriminatorie privind norma didactică
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reglementare discriminatorie privind norma didactică

Mă adresez dvs. pentru a semnala existența unei reglementări de lege (reglementările privind norma didactică, nr. 1/2011) discriminatorie privind norma didactică și posibilitatea reducerii acesteia doar pentru personalul de predare şi de instruire practică cu o vechime în învăţământ de peste 25 de ani, cu gradul didactic I.

Întrebarea mea este: e corect sa fie prevăzută această posibilitate doar pentru personalul de predare cu gradul didactic I? Oare noi ceilalți suntem mai puțin inteligenți, pregătiți sau implicați? Oare noi nu ne exercităm profesia în aceleași condiții ca și ceilalți colegi și nu resimțim la fel uzura cauzată de trecerea timpului?

Alte discuții în legătură

Degrevare ore de la 18 la 16 ore Gya74 Gya74 Buna ziua, sunt profesor in invatamantul preuniversitar cu o vechime de 25 ani in invatamant pe care ii implinesc la data de 14 octombrie, grad didactic 1. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt profesor pentru invatamant primar pensionar ... Stoicageorgi Stoicageorgi Buna ziua ! Sunt profesor pentru invatamant primar pensionar cu o vechime de 45 de ani. As dori sa stiu cum ar trebui sa fiu platita daca am fost reincadrata ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt profesor cu vechime peste 25 de ani, am obținut ... Maleluta Maleluta Bună seara. Sunt profesor cu vechime peste 25 de ani, am obținut gradul didactic I și lucrez într-o școală specială pe funcția de ... (vezi toată discuția)