avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificatul de acționar.
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificatul de acționar.

Bună ziua! Vreau să vă rog de certificatul de acționar la societatea comercială SCDRMA Neamț ,dacă mai este valabil și cât valorează? Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:02, 8 Septembrie 2021
Puteti sa luati legatura cu Depozitarul Central (Bucuresti, Bulevardul Carol I, nr. 34 - 36) unde puteti solicita oricand plata dividendelor, eliberarea extrasului de cont, istoric de cont, sumare de cont, lista de coduri confidentiale, modificari de date personale, inregistrari ale transferurilor directe de proprietate precum si preturile actiunilor (doar titularul, cu buletinul, poate solicita informatiile de mai sus.)
Gasiti informatii aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar la peco bacău Vyca Vyca Bună ziua .Am depus certificatul de actionar la peco bacau, dar din păcate sa pierdut. Ce pot sa fac sa primesc o copie pentru a primi dividentele de la OMV ... (vezi toată discuția)
Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)
Certificat acționar 1996 examen994 examen994 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)