avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult ...

refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult cu contract de vanzare cumparere facut la notar. extrasul cf este pe vechiul proprietar. vreau sa il trec in cartea funciara pe mine sa intabul terenul. primul pas a fost la primarie. am platit un expert in acest sens care mi a intocmit tot dosarul. si primaria nu vrea sa mi dea acceptul pentru intabulare. mi a respins acelas functionar dosarul a 2 oara. in raspunsul dat de primarie cer sa se intocmeasca planul parcelar al tarlalei delimitat de limite naturale. expertul o facut planul cum o cerut primaria si mi o respins iar dosarul. am vorbit cu expertul si mi a dat de inteles ca ar fi cineva din primarie care ar avea teren acolo si nu prea incape domnul respectiv. acesta ar fi adevaratul motiv. eu am tot dosarul pentru intabulare in regula. multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: blakkiss , utilizator 17:28, 20 Noiembrie 2021
unde sa apelez cu cine sa vorbesc?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asta e o problema. intr-adevar, cadastristii nu cer acte originale, ci copii certificate/ legalizate, dupa caz.
daca vi s-a schimbat adresa postala, trebuie sa obtineti de la primarie un certificat de nomenclatura stradala.
nici autoritatile nu cer sa depuneti la dosar originalele, insa trebuie sa le aveti la dvs pentru a le arata functionarului ca sa le poata sa le confrunta cu copia si s-o certifice drept identica cu originalul.
daca suspectati pe cineva de furt, puteti merge la politie sa depuneti plangere.
puteti obtine duplicate ale contractelor de vanzare de la notariatul care le-a eliberat.
succes
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2021
adriandimitriu, utilizator
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)
2 intabulari pe aceasi parcela de teren este posibil? viliezwarez viliezwarez Buna ziua am si eu o problema cu un teren cumparat in 2002 cu act notarial de vanzare cumparare.Am toate actele titlu propietate in original contractul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)