Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua dețin o bucata de teren intravilan problema e ca ...

Bună ziua dețin o bucata de teren intravilan problema e ca nu am drum de acces la teren ce pot face vecinul din fata nu imi da voie sa mai intru pe la el menționez ca la primărie pe schiță nu este drum trecut cum procedez o fost casa pe teren și vreau sa îmi fac casa și eu
Cel mai recent răspuns: Ionuț iulian , utilizator 15:36, 8 Septembrie 2021
Buna ziua,
Puteti obtine un drept de servitute asupra terenului vecin.
Și cum pot proceda vecinul nu vrea sa ma lase pe la el trebuie sa ai plătesc ceva mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
Ionuț iulian, utilizator
Se poate obtine pe cale amiabila sau prin hotarare judecatoreasca.
Și prin cale judecatoreasca dacă vecinul nu accepta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)
Un drum in proprietatea primariei poate fi cedat unui ... tinculigia tinculigia Intrebare,un drum in proprietatea primariei poate fi cedat unui proprietar,vecin?In Cf detinul apara ca vecin -drum primarie de 20 de ani ,acum aflu ca este ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)