avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Termoenergetica ...

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Termoenergetica la o asociatie a dat spre executare un numar de 6 facturi. Acestea nu sunt scazute din soldul care vine pe factura si se si calculeaza penalitati la ele.
Odata data suma catre executor nu era normal sa dispara din soldul facturii ? Situatia acum arata ca si cum avem de plata si la Termoenergetica si la executor aceleasi facturi. Este legal ca dupa inceperea executarii silite Termoenergetica sa mai calculeze penalitati?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Nu s-a scazut aproape deloc datoria din ce am platit in urma ... POPA C, POPA C, Nu s-a scazut aproape deloc datoria din ce am platit in urma executarii silite. Am platiti 7000 lei si la avizierul asociatiei apare scazuta doar suma de 300 ... (vezi toată discuția)
Re-executare silita!!! arlette arlette Buna ziua Rog ajutor si indrumare pentru urmatoarea situatie: In decembrie 2011 sunt executata silit pentru o creanta de 3385.75 conf sent com 3121.75 ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire pe venituri nichi22 nichi22 Sunt in procedura de executare silita prin poprire pe venituri pentru restante si penalizari la plata intretinerii de un an de zile pentru suma de 5440 ron, ... (vezi toată discuția)