avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. la un SRL i s-a cerut de catre ANAF ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. la un SRL i s-a cerut de catre ANAF insolventa si sa ...

Buna ziua.
la un SRL i sa cerut de catre ANAF insolventa si sa desemnat un administrator judiciar care mia comunicat ca la masa credala sa inscris o firma de recuperare pt un credit din 2007 avut la BRD firma avind activitate piina in 2018
seSe mai poate face contestatie firmei de recuperare fiind tardiv si daca da cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 14:17, 17 Februarie 2022
Puteti formula contestatie impotriva tabelului de creante in termen de 7 zile de la publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa.

Contestatia se depune la instanta pe rolul careia se afla dosarul de insolventa.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Insolventa mihalache.cristina67 mihalache.cristina67 firma cu care colaboram a intrat in insolventa si eu am de recuperat bani de la acea firma.cum pot sa-i recuperez?singura cale este instanta judecatoreasca?am ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)