avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Exista urmatoarea situatie in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Exista urmatoarea situatie in cadrul unei companii: ...

Buna ziua,
Exista urmatoarea situatie in cadrul unei companii:
1. Anagajat prin concurs pe perioada determinata pana la reintoarcerea angajatei care este in crestere si ingrijire copil.
2. Se intoarce angajata din crestere copil, iar angajatul care i-a tinut locul este mutat la alt departament dupa ce a sustinut un nou concurs pentru alta functie.
3. Angajata venita din crestere copil isi da demisia, iar in acest caz cum poate angajatul care i-a tinut locul sa revina la postul anterior fara sa mai dea un nou concurs.
In concluzie o persoana daca a obtinut un post intro-o companie cum poate reveni la ea fara a mai sustine un alt concurs pe aceeasi functie?
Exista vreun articol in lege sau o exceptie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 15 Septembrie 2021
Daca a sustinut concurs cand a fost mutata , atunci tot prin concurs,
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post mihaidancu2005 mihaidancu2005 Incepand cu data de 11.10.2013 in momentul in care am depus cererea de intrare in concediu de crestere copil mi s-a adus la cunostinta de catre departamentul ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)