avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Am și eu nevoie de niște răspunsuri, am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Am și eu nevoie de niște răspunsuri, am o fetita de ...

Bună. Am și eu nevoie de niște răspunsuri, am o fetita de 2 ani și 3 luni dintr-un concubinaj, vreau sa plec cu fetita în alta țară, și sa o dau la grădiniță acolo, este nevoie de custodie pentru acest lucru? De ce acte ar fii nevoie, pentru lucru acesta.. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 23:07, 15 Septembrie 2021
Trebuie sa formulati o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs in străinătate.
Daca tatal refuza sa va dea acordul pentru intocmirea pasaportului copilului si pentru ieșirea din tara, puteti solicita si suplinirea consimțământul acestuia.
Ar fi indicat sa contactati un avocat pentru a va informa complet. Procedura este complexa, anevoiasa insa nu imposibilă.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sotul meu lucreaza in germania cu acte in regula.as ... Nicholas2019 Nicholas2019 Buna ziua ! Sotul meu lucreaza in Germania cu acte in regula.As vrea sa ma duc si eu cu copiii.Problema e ca am un copil dintr-o alta casnicie iar fostul sot ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor, o noua cerere de chemare in judecata? DanyD DanyD Daca printr-o HJ s-a obtinut stabilirea domiciliului minorului (doar la unul dintre parinti - careau conceput copilul dintr-o relatie de concubinaj, nu sunt ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului in strainatate CrisSofia CrisSofia Buna seara, Am o fetita de trei ani dupa o relatie de concubinaj, din cate stiu in acest sens, custodia este comuna. Copilul locuieste cu mine iar marea ... (vezi toată discuția)