avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informații prescriere datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informații prescriere datorie banca

Informații prescriere datorie banca

Bună seara,

Dacă un ifn, pentru o datorie din 02.03.2018, depune cerere în instanță de executare silită pe 09.09.2020, în termenul de 3 ani, însă după ce obține executarea silita nu o pune în aplicare, respectiv nu pune oprire pe conturi nici pana în ziua de azi, mai are dreptul s-o faca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 18 Septembrie 2021
executarea e perimata, insa perimarea o constata doar instanta la cererea debitorului.
Cum se mai poate face contestație? În procesul respectiv era oricum fără cale de atac și nici nu a ajuns nimic de la judecătorie acasă.
Ei trimit notificări ca încep executarea silita dacă nu achită suma respectiva, deși ei au obținut executarea anul trecut nu au pus-o în aplicare, sa ii pună oprire pe salariu sau ceva de genul.
e o actiune in constatare sau contestatie la executare daca incep executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dupa perimare/prescriere Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va expun spre analiza urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati cu o indrumare: - credit contractat la o banca (ifn) in data de[b] ... (vezi toată discuția)
Prescripþie executare silitã ccristy ccristy E prescrisă executarea silită dacă: - titlul executor e mai vechi de trei ani - cererea de executare silită aprobată de instanţă datează din urmă cu ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)