avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Bunica mea a decedat in 1988. Stiam la ora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Bunica mea a decedat in 1988. Stiam la ora respectiva ...

Buna ziua,
Bunica mea a decedat in 1988. Stiam la ora respectiva ca vanduse casa. Trecand prin fata casei acum, vecinii mi-au spus ca nu locuieste nimeni de 15 ani si ca vanzarea s-ar fi dovedid nelegala.
Puteti sa ma indrumati pentru primele demersuri ce ar trebui facute pentru a sti cui ii apartine casa acum?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: olivia53 , utilizator 12:54, 20 Septembrie 2021
Puteti solicita informatii la taxe si impozite, cadastru, camera notarilor publici.
Trebuie sa prezentati o dovada ca sunteti nepoata, certificat de nastere, casatorie, carte de identitate, parinti, nepoti.
Va multumesc este foarte clar. Va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drept succesiune emiliasirbu emiliasirbu buna ziua am o mica problema. mentionez ca bunica vrea sa vanda casa i a rezolve treburile cat mai este in viata. va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Act de proprietate SilviaStefan05 SilviaStefan05 Buna ziua! Am o situatie putin cam dificila. Bunicul meu(tatal mamei) a fost casatorit cu o alta femeie dupa ce a murit bunica mea naturala. Acum 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Dreptul la moștenire al nepotului: poate deschide succesiunea după bunica lui, dacă ea a avut o relație de concubinaj cu un bărbat căruia i-a făcut un act (posibil comodat) pe casă? Camisto Camisto Bunica fiului meu a decedat iar in ultimii 8 ani a avut o legatura cu un barbat. Acum vreo 2 ani a facut un act...cred ca de comodat cu nepotul acestuia, ... (vezi toată discuția)