avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Am depus cererea pentru racordare la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Am depus cererea pentru racordare la energia electrică,de ...

Buna ziua!
Am depus cererea pentru racordare la energia electrică,de la începutul lunii decembrie, 2020. La începutul lunii iulie 2021 am achitat suma de 4500 lei ,costul racordarii .Nici până la data această,20 sept 2021,nu au venit să monteze contorul,motivand ca sunt probleme la firmă...
Cum este posibil așa ceva,cand eu ca si client am plătit suma aceasta ,ca să beneficiez de ce????
Ar putea cineva să mă ajute și să mi spună ce este de facut in această situație ?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mizdrea Gaby , utilizator 16:02, 20 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. in decembrie a intrat in vigoare legea 290/2020 prin ... s.sttefan s.sttefan Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici. In urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti daca se poate face bransare la energie electrica ... milikutza milikutza Buna ziua! Stiti daca se poate face bransare la energie electrica fara sa se mai achite taxa de bransare? Stiu ca se preconiza un Ordin prin care se reglementa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in iunie 2020 am primit atr pentru a aduce o coloana ... vasiledaniela vasiledaniela Buna ziua. In iunie 2020 am primit ATR pentru a aduce o coloana electrica la locuinta mea din Navodari. Am facut contract de racordare si furnizare cu Enel, am ... (vezi toată discuția)