avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitii/prestari servicii in UE si in afara UE pt. ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitii/prestari servicii in UE si in afara UE pt. PFA

Achizitii/prestari servicii in UE si in afara UE pt. Intreprindere Individuala neplatitoare de TVA: Ma poate cineva indruma cum se procedeaza pentru:
1. -o achizitie de bunuri si/sau servicii, online, din UE.
2. -o achizitie de bunuri si/sau servicii, online, din afara UE.
3. -o prestare serviciu online, pentru o firma din UE.
4.- o prestare serviciu online, pentru o firma din afara UE.

Am depus formularul 091 si am primit numărul de înregistrare pentru TVA. Vad ca am si un "Identificator unic la nivel european (EUID)". Mai trebuie si altceva?

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara de servicii irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 091 cabinet medical achizitii servicii google cionescu17 cionescu17 Un SRL cu activitate stomatologica, neplatitoare de TVA (scutita de TVA pentru aceste operatiuni), a efectuat in luna ianuarie 2020 o achizitie de servicii ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)