avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa lucrez în salon, sa îmi închiriez ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa lucrez în salon, sa îmi închiriez scaunul.

Bună ziua, ajutati-ma va rog.
Am o diploma de manichiurista nu este acreditată, as dori sa lucrez în salon sa îmi închiriez scaunul, cu ce as putea sa încep? Care sunt pași? Ce cheltuieli voi avea? Cât de mari? Va mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 26 Septembrie 2021
In primul rand, ar trebui sa deveniti titular PFA/Intreprindere Individuala, dupa care sa incheiati un contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pt inchirierea unui scaun in salon? Anamaria.Vasile Anamaria.Vasile Buna. Am nevoie de putin ajutor, sau mai bine zis un sfat. Urmeaza sa inchiriez un post de lucru(un scaun) intr-un salon de infrumusetare. Ce considerati ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)