avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca

Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi inmatriculeze masina pe numele sau. Eu ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hurdubae , utilizator 10:09, 29 Septembrie 2021
Eu am scos autoturismul de pe numele meu de la Primărie. Nu mai plătesc impozit pentru el. Dar cumpărătorul nu-și cumpără rovinietă. Am anulat 2 amenzi până acum și bănuiesc că voi mai face asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Vandut masina cu acte cum pot so radiez Dinuneculai Dinuneculai Buna ziua am vandut o masina cu tot cu acte .am pierdut copia de buletin a persoanei. Cum pot sa gasesc masina so radiez sau sa o denunt la furt .va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)