avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca

Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi inmatriculeze masina pe numele sau. Eu ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hurdubae , utilizator 10:09, 29 Septembrie 2021
Eu am scos autoturismul de pe numele meu de la Primărie. Nu mai plătesc impozit pentru el. Dar cumpărătorul nu-și cumpără rovinietă. Am anulat 2 amenzi până acum și bănuiesc că voi mai face asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandut masina cu acte cum pot so radiez Dinuneculai Dinuneculai Buna ziua am vandut o masina cu tot cu acte .am pierdut copia de buletin a persoanei. Cum pot sa gasesc masina so radiez sau sa o denunt la furt .va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)
Drept de a circula dupa succesiune RelaDum RelaDum Buna ziua. Trec prin urmatoarea situatie: autoturism inmatriculat pe numele tatalui meu care a decedat. Formalitatile de succesiune au fost demarate in urma ... (vezi toată discuția)