avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiderea unei societati cooperativa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiderea unei societati cooperativa

Cand se considera inchisa o societate cooperativa, infintata in baza Legii nr. 1/2005 ? Concret, dupa depunerea la ORC a Hotararii de dizolvare si publicarea acesteia in MO, până la finalizarea lichidarii de catre lichidator, societatea cooperativa mai are vreo obligatie, in sensul depunerii Declaratiei privind beneficialii reali, etc.

Alte discuții în legătură

Diferente intre bilantul contabil si cel publicat pe site-ul mfinante SIMA LAURA SIMA LAURA Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra 1.. Daca o societate declara ca bilanturile publicate pe mfinante.ro nu sunt reale, iar ultimile acte aduse de ... (vezi toată discuția)
Radiere de s.r.l. din oficiu lsv lsv Am un S.R.L. care a fost dizolvat prin hotarare comerciala a Tribunalului Bucuresti in 25.02.2008. Intrbari: 1 ORC-TB avea obligatia sa numeasca ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel creante elenadeverde elenadeverde In urma intocmirii tabelului de creante de catre lichidator pentru o societate care a intrat in insolvent si faliment prin procedura simplificata mi-a fost ... (vezi toată discuția)