avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am o amenda penala neplătită pe care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am o amenda penala neplătită pe care urmează sa o ...

Buna ziua am o amenda penala neplătit pe care urmează sa o plătesc termenul de 3 luni de zile a fost depășit, am primit citație cum ca sunt chemata pe data de 21 Oct, dacă o sa plătesc amenda penala pana la termenul acela in care sunt citat mai trebuie sa ma prezint la judecătorie tin se menționez ca sunt in străinătatea si mi ar fii puțin mai complicat sa ajung ma poate lamuri si pe mine cineva sau poate un sfat, mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Florin2510 , utilizator 17:15, 30 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Daca as putea sa ma prezint eu personal fara a fii însoțit de un apărător calificat credeați ca as risca închisoare, ma gabdesc doar ca (Dacă persoana condamnată achită amenda pe parcursul soluționării cauzei, sesizarea va fi respinsă ca neîntemeiată.)

Voinea Liviu a scris:

Consultati un avocat.
Trebuie vazuta condamnarea si ar fi indicat sa fiti reprezentat pe 21 octombrie.

~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc apreciez.

Voinea Liviu a scris:

Achitati si trimiteti dovada platii la dosar.
Mergeti si la termen personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o amenda penala neplătit pe care nu am plătit o ... Florin2510 Florin2510 Buna ziua, o amenda penala neplătit pe care nu am plătit o in termenul prevazut, am primit citație sa ma prezint la tribunal in calitate de condamnat in ... (vezi toată discuția)
Despre amenda penala. gabi1ro gabi1ro (5) Hotărârea de înlocuire, rămasă definitivă, se pune în executare potrivit dispoziţiilor art. 555-557. În situaţia în care amenda a însoţit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . ... roland1918 roland1918 Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . Mai pot platii amenda pana la primul termen ? Ce risuri am ? In citatie am trecut art. ... (vezi toată discuția)