avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata in banca in numele altei persoane ? Exista un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata in banca in numele altei persoane ? Exista un contract ...

Plata in banca in numele altei persoane ? Exista un contract de vanzare cumparare intre o ruda si mama mea. Mama mea cumpara partea rudei ( teren si casa ) Eu sunt imputernicita sa ma ocup de plati, in speta, plata sa se faca la mine in cont. Numai ca mama nu are cont. Intrebarea este : poate altcineva sa plateasca in numele mamei in contul meu , care sunt mandatara ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 3 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca mama cumpara, ce bani sa primiti ?
Este partea verisorului de la care am procura, sa ma ocup de vanzare si primirea banilor in cont. Trebuie demonstrat la notar ca s-a facut plata si banii au intrat in cont.
mama poate depune banii in contul dvs si dvs sa ii virati catre var

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune pentru un teren intravilan liana1963 liana1963 Va rog sa imi spuneti daca pentru iesirea din indiviziune trebuie autorizata o persoana sa depuna in numele proprietarului acte la cadastru , pentru ca ... (vezi toată discuția)
Am împuternicit pe cineva să-mi vândă apartamentul, dar am motive să bănuiesc că nu voi vedea prea curând banii. ce pot face? Zigzag Zigzag Buna ziua! Eu sunt plecata din tara si am imputernicit pe cineva, o ruda, sa-mi vanda apartamentul. Acum am motive sa banuiesc ca nu voi vedea prea curand ... (vezi toată discuția)