avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bine v-am gasit !Ajutati-ma in urmatoarea problema , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bine v-am gasit !Ajutati-ma in urmatoarea problema , va rog ! ...

Bine v-am gasit !Ajutati-ma in urmatoarea problema , va rog ! Soț cu un copil din alta căsătorie decedeaza ! Se face succesiune între copil si soție dar nu se declara un bun cumparat in timpul căsătoriei de cei doi soți ! Decedeaza si sotia si moștenitorii ei vor sa deschidă succesiune dar notarul refuza sa primească dosarul pe motiv ca nu este finalizată succesiunea dintre copil si soție . Copilul este de negăsit nu se stie nimic de el . In aceasta situație spuneti -mi va rog cum procedează succesorii soției ? Sa meargă in instanta pentru succesiune ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: un roman , utilizator 11:11, 10 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și în instanță dacă ar merge, tot ar trebui să afle locul unde poate fi citat acest copil „de negăsit”.
Sau să arate, motivat, că, deși au făcut tot ce le-a stat în putință, nu au reușit să afle domiciliul pârâtului sau un alt loc unde ar putea fi citat (caz în care instanța va putea încuviința citarea acestuia prin publicitate).
Altfel spus: depinde ce vreți. Vreți să-l găsiți? (mai încercați!) Sau poate vreți să fie ca-n vorba: mă duc să prășesc, dă Doamne să nu găsesc...
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2021
romascanu, moderator
Multumesc pentru raspuns !De 3 luni cautam posibili contacte ale feței în discuție !A plecat de mica in Germania ,nu stim nici cum o cheamă ! Chiar am cautat !Stiu ca se poate interpreta dar sincer nu este cazul ! Va rog sa -mi spuneti ce sa facem in aceasta situație !Ce pasi sa facem ,unde sa deschidem aceasta succesiune ! Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna georgetasolo georgetasolo Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)
Succesiune ducipal ducipal Buna seara. Tata a decedat in1986. Mama traieste si are 81 de ani.In timpul casatoriei ei au cumparat un imobil.Dorim eu si mama sa facem succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta prin ziar B_Cosmin B_Cosmin Rog sa-mi spuneti cand reclamantul trebuie sa faca publica, prin ziar, anuntarea de chemare in instanta a paratului si ce art. din codul civil o ... (vezi toată discuția)