avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Eu pe data de 3 septembrie am intrat in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Eu pe data de 3 septembrie am intrat in Romania venind ...

Buna ziua. Eu pe data de 3 septembrie am intrat in Romania venind din Italia in masina si pt ca avea buletinul expirat polizia de la frontiera machiara mi-a dat o amenda de 50000 fiorini. In Romania nu am reusit sa o platesc . Cand am intrat in Italia eram deja pozitiva la Corona virus si nu am putut sa o platesc . Acum e expirat, pt 30 de zile au trecut. Am mers in posta italiana da spun ca ei nu pot sa o plateasca si nu stiu cum sa fac . Nu stiu daca s-a marit sau nu. Va rog ajutati-ma va nu stiu cum sa fac

Alte discuții în legătură

Amenda luata in ungaria zp990 zp990 Buna ziua! Un prieten a primit o amenda (pe teritoriul Ungariei, la vama) pentru ca avea cartea de identitate expirata. Cum se poate plati aceasta amenda ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism Darrow Darrow Buna ziua! Am vazut un topic deschis in 2012, cumva pe acelasi subiect, dar nu sunt foarte lamurit. Tatal meu, domiciliat in romania, cu resedinta ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera din italia quasar quasar Am primit prin posta 5 amenzi rutiere din Italia petrecute in aceeasi zi acum un an si 4 luni. Este vorba de utilizarea unei strazi cu acces ... (vezi toată discuția)