avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Am si eu o problema cu vecinul de desupra. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Am si eu o problema cu vecinul de desupra. Mereu ...

Buna seara,

Am si eu o problema cu vecinul de desupra. Mereu cand trece imi scuipa pe usa de la intrare a apartamentului in care locuiesc. Am reusit sa il inregistrez de cel putin 10 ori si am dus aceste dovezi la politie, dar se pare ca nu am rezolvat nimic. El scuipa in continuare pe usa. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Ce pot face in acest caz ca sa nu mai faca asta. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:37, 22 Octombrie 2021
Daca amiabil nu se poate, si daca politia nu gaseste o incadrare juridica pentru fapta, atunci va ramane instanta de judecata privind acest delict civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii gheorghe1978 gheorghe1978 Buna ziua, vreau sa va prezint pe scurt o situatie dificila ptr mine; detin un apartament intr-un imobil nou cu 10 apartamente, doar 2 locuite, fara sa existe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. acum ... Noria Noria Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina din bloc DoarEu09 DoarEu09 Sunt locatar într-un cămin cu utilitățile folosite la comun, de 5 ani locuiesc în acest bloc și nu am legat nici un fel de prietenie cu nimeni pentru că ... (vezi toată discuția)