avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor! Am o prietena care trimis niste poze/vid ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor! Am o prietena care trimis niste poze/vid indecente(pozele ...

Ajutor!
Am o prietena care trimis niste poze/vid indecente(pozele cu ea dezbracata doar in partea de sus si videourile cu ea facand twerk) unei fete de 14 ani (ea fiind mai mica decat ea) cu care a fost prietena ONLINE cu ea de 9 luni si a facut screen shot-uri si a aratat la prieteni FARA ACORDUL EI iar unul dintre acei prieteni al ei va posta pe twitter! Tatal este foarte strict si nu ar vrea sa afle,ce sa faca?
Apropo si prietena mea are poze cu acea fata!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:23, 22 Octombrie 2021
"unul dintre acei prieteni al ei" care va posta pe twitter, va avea dosar penal, cu toate consecintele,
Iar tatal ei , trebuie sa se implice si sa anunte politia, cat mai urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare . cred ca are legatura cu calomnia sau insulta skinh3ad skinh3ad am un prieten care a trimis niste poze cu o femeie dezbracata prin posta la mai multe persoane : tatal fetei , un prieten de-al lui (amandoi sunt din partidul ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ... Gabi miron Gabi miron Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva ... (vezi toată discuția)