avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare -bloc racordat la retea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare -bloc racordat la retea secundara/centrala cvartal

Buna seara,

Va rog frumos sa ma lamuriti daca este obligatorie montarea de repartitoare de caldura (conf Legii 196/2021) si pentru apartamentele dintr-un condominiu racordat la reteaua de energie termica secundara a unei centrale termice de cvartal?

Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
casutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:39, 17 Octombrie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, anul trecut a fost publicata legea 196/12.07.2021 ... ionescu ancuta ionescu ancuta Buna ziua, Anul trecut a fost publicata legea 196/12.07.2021 prin care este obligatorie montarea repartitoarelor de caldura. Mare parte a locatarilor din ... (vezi toată discuția)
La bloc repartitoarele sunt interzise unde nu sunt racordate 80% dintre apartamente Epuree Epuree Buna ziua, La bloc repartitoarele de costuri (de caldura) sunt interzise unde NU sunt racordati 80% dintre apartamente? Mai este in vigoare acest articol? ... (vezi toată discuția)
De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)