avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu handicap grav? ...

Cine este reprezentantul unui tânăr 25 ani cu handicap grav? Menționez ca părinții mei l-au înfiat acum 6 ani. Pana acum a avut impozitul pe clădire scutit datorita handicapului pe care acesta are, începând cu acest an nu i s-a mai dat scutire impozit casa, doar la rovigneta și impozitul la mașină au fost scutite. Acum am înțeles ca trebuie sa ceara în tribunal judecare pentru a fi declarata mama reprezentant legal al fratelui meu vitreg, al fiului ei adoptat? Nu intra toate aceste scutiri la un loc? Trebuie sa fie casa de fapt pe numele lui? Are handicap grav, nu face nimic singur, nu e deplin cu capul, nu sta decât supravegheat de părinți, insotit tot timpul de ei.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
PANITA ROXANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: PANITA ROXANA , utilizator 15:22, 18 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de hartuirea surorei mamei vitrege? alice11 alice11 cum pot scapa de hartuirea surorei mamei vitrege care de cind tatal vitreg a avut citeva atacuri cerebrale deci este bolnav trimite in casa sub pretextul de a ... (vezi toată discuția)
Administrarea bunurilor unei persoane majore bolnava psihic miha2012 miha2012 Matusa mea, care locuieste in prezent cu mine si mama mea , mi-a facut o procura notariala, dupa obtinerea discernamantului de la I.M.L., pentru a-i vinde un ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie Altimob Altimob Este vorba de o persoana de sex masculin, adulta, internata in acest moment intr-un spital de psihiatrie si masuri de siguranta. Parintii sunt decedati de 2 ... (vezi toată discuția)