avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putem vinde apartamentul moștenit dacă unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putem vinde apartamentul moștenit dacă unul din frați are ...

Putem vinde apartamentul moștenit dacă unul din frați are datorii la primărie pe apartamentul lui
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:47, 19 Octombrie 2021
Pentru intocmirea actului de vanzare cumparare se prezinta si un certificat fiscal, emis de Primarie, privind toti coproprietarii. Deci, daca mostenirea a fost deja acceptata de frate si dezbatuta, iar acum este si acesta coproprietar nu mai aveti cum sa vindeti cata vreme acesta nu isi achita toate debitele restante fata de bugetul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

amenzile pentru o persoana decedata 19ana64 19ana64 Buna ziua. amenzile pentru o persoana decedata trebuiesc platite ptr a putea primi de la primarie certificatul fiscal.Am achitat datoriiile cu privire la ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Nu gaseste apartamentul in evidentele de la lmpozite si taxe sorinmihai sorinmihai tocmai am platiti un avans pentru un apartament in timisoara, iar proprietarul mi-a spus ca el si fostul proprietar si cel dinaintea lui nu au platit niciodata ... (vezi toată discuția)