avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, soara mea este alcoolica diagnosticata in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, soara mea este alcoolica diagnosticata in acest sens. ...

Buna seara, soara mea este alcoolica diagnosticata in acest sens. A fost abordata de catre un barbat strain, care a tinuto in casa 8 zile dandui sa bea alcool continuu pentru a putea sa profite de situatie si de ea. Dupa alcoolizare continua am reusit cu greu sa o gasim cu ajutorul Politiei ea avand o stare foarte docila in acest sens la momentul respectiv avand in vedere ca acest barbat era "furnizorul"ei de alcool. In acest moment se afla internata la psihiatrie. Noi familia dorim sa actionam impotriva acestui barbat, care cu nonsalanta spune ca el nu a tinut-o fortat nici o clipa si ca putea sa plece cand vrea ea desi ii furniza alcool de dimineata pana seara. Puteti sa imi spuneti daca exista vre-o fapta in codul penal pentru o asemenea situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: RazvanBel , utilizator 13:41, 21 Octombrie 2021
Da, se poate încadra fapta penal, pornind de la lipsirea de libertate în mod ilegal și, funcție de consecine, și la alte articole. Cu toate acestea, în orice anchetă penală sunt necesare probe. Iar simpla relatare a surorii dvs. ar putea fi insuficeientă.vÎn orice caz, puteți depune o plângere.
Va multumesc, vom vedea ce probe mai au si cei de la politie si cu siguranta vom actiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant? dia2120 dia2120 am un frate care a suferit anumite traume in copilarie.a crescut fara tata si a plecat de acasa la munca destul de devreme.a avut 3 tentative de sinucidere si ... (vezi toată discuția)
Stiu ca am gresit, dar nu am avut incotro si am condus sub influenta alcoolului motanul2000 motanul2000 care sunt consecintele,sunt sofer profesionist dar eram cu turismul propietate personala,am baut dar pt ca tatal meu sufera de o boala grava am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Amenintari - drept penal (amenintari cu moartea si viol) buna ... marcu.alina marcu.alina Amenintari - drept penal (amenintari cu moartea si viol) Buna seara, Va prezint o situatie de sicanare / hartuire din partea vecinului de langa curtea ... (vezi toată discuția)