avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Dacă șoferul a trecut in Austria cu 20 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Dacă șoferul a trecut in Austria cu 20 min înainte ...

Buna seara! Dacă șoferul a trecut in Austria cu 20 min înainte de ora 00:00(19.08) iar vigneta a fost achiziționata imediat in 20.08, pentru cele 20 de minute tranzitate pe teritoriul austriac se va primi amenda? Menționez ca vigneta a fost achiziționata online iar șoferul nu a foat oprit de niciun echipaj de poliție.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 07:15, 21 Octombrie 2021
Daca a fost inregistrat de sistemul video de verificare vinieta in intervalul acela de 20 de minute, probabil se va primi amenda.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o amenda de vigneta din Bulgaria. Situatia este aceasta, am intrat in Bulgaria, am platit vigneta ... (vezi toată discuția)