avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o autoutilitară Ford transit din 2018 încă fiind ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o autoutilitară Ford transit din 2018 încă fiind în garanție ...

Am o autoutilitară Ford transit din 2018 încă fiind în garanție și in urma cu 3 săptămâni am rămas cu el în până în Germania la Munchen.

Am fost tractat la un service Ford autorizat unde mi sa spus că ei nu au timp să se uite adică să facă o diagnoză la mașină doar in două săptămâni!

Am apelat la Ford Romania în privința aceasta și mi sa spus să fac sesizare că apoi ei să ia legătura cu Ford Germania, că la urmă Ford Germania să ia legătura cu service de acolo și dacă ei nu au timp mașină sa fie adus acasă și să fie reparat in țară!

Problema este că azi am trei săptămâni și nu am nici un răspuns nici de la Ford și nici de la service!

Întrebare evident este că ce pot sa fac inasemea situație!?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 08:43, 27 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Este o practică uzuala a service-urilor din Germania și Franța. Daca mașina are garanție internațională este obligatoriu că ei sa constate și să facă reparația. Contactați un avocat din Germania sa ii notifice. Regulile și termenele prevăzute în România sunt armonizate cu cele prevăzute în UE. Cu siguranță exista ceva similar in Germania.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie auto GABRIELA30 GABRIELA30 Buna, Am achizitionat un microbuz in februarie 2007, din Germania, inmatriculat pe firma de transport persoane, are garantie 2 ani, in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Termen maxim de imobilizare auto in garantie. smoke bellew smoke bellew Salutare, cred in sfarsit ca aici voi primi un raspuns la intrebarea mea... dupa ce in prealabil am intrebat in stanga si-n dreapta ( cunoscuti, ... (vezi toată discuția)
Salut, am un volkswagen caravelle cu numere germania, am fost în românia ... Caravelle 12 Caravelle 12 Salut ,am un caravele wv cu numere germania ,am fost în rominia am schimbat mai multe piese și printre care pompa.de.apa și cureaua de distributie ,am 90 de ... (vezi toată discuția)